• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

PlayBack Market Replay

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    PlayBack Market Replay

    Much Better.. appears to play in order now.

    Charts matching on range bars on imported data with NT7.

    Start Date appears to have issues?

    My playback-market replay starts around Dec 29 2013 during Zenfire debacle...

    I change the start date to something recent( Dec 30 2014) to test the 11:59pm stall. Nothing really happens - and replay plays beginning of 2013 then start of 2014.

    If I change to PB-historical, start date works.

    If I change back to PB-market replay - start date only really works when going to a newer date. If I go back it doesn't do anything. Playback continues from the previous date and doesn't reset to the newly selected date.
    Attached Files

    #2
    Hello sledge,

    Thank you for your post.

    I am unable to recreate this on my end, although I may not fully understand what you are detailing here.

    I tested Playback with Market Replay and did not see what you detailed in your post.

    Do I need to test a specific instrument? Can you provide steps by steps instructions on how to recreate?

    And thank you for bringing this to our attention.
    Patrick H.NinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Originally posted by NinjaTrader_PatrickH View Post
      Hello sledge,

      Do I need to test a specific instrument? Can you provide steps by steps instructions on how to recreate?

      And thank you for bringing this to our attention.
      I was using ES, so nothing special.

      I reboot my machine last night after beta 3 install, and the issue persists.

      I'll try to make a video tonight.

      The only other odd thing is the chart said "Loading...", but disappeared real quick and didn't do anything.

      Comment

      Latest Posts

      Collapse

      Topics Statistics Last Post
      Started by dltharpe, Today, 09:17 AM
      0 responses
      7 views
      0 likes
      Last Post dltharpe  
      Started by HiddenPhilosopher, Today, 06:45 AM
      0 responses
      7 views
      0 likes
      Last Post HiddenPhilosopher  
      Started by PG7940, Today, 04:26 AM
      0 responses
      11 views
      0 likes
      Last Post PG7940
      by PG7940
       
      Started by marcus2300, Today, 02:25 AM
      0 responses
      2 views
      0 likes
      Last Post marcus2300  
      Started by drpapp, 01-24-2019, 06:57 AM
      5 responses
      70 views
      0 likes
      Last Post pjsmith
      by pjsmith
       
      Working...
      X