Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

NT 8.0.0.7 - My Zombie installation?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    NT 8.0.0.7 - My Zombie installation?

    1. Upgrade to B7 over B6.
    2. Start NT8.
    3. Nothing happens, and nothing showing in the Task Manager. - See pictures 1 & 2.
    4. Attempt to repair the installation.
    5. Despite nothing showing in the Task Manager, NT8 installation now reports multiple instances of NT running, so it cannot run the installation. - See picture 3.

    If this were any other program, I would accuse you of installing a root kit. A program hidden well enough not to show in the Task Manager, that cannot be uninstalled or modified, is usually called a rootkit.

    Now, being a certified geek, I go to kill NT from the command-line. But noooooo! We can list the task, but when we try to kill it, we are told that the task is not even there! - See picture 4.

    Of course, if I reboot, the zombie instances disappear. Yes, I must reboot. Merely logging off does nothing for the situation.
    Attached Files
    Last edited by koganam; 12-02-2015, 11:41 PM.

    #2
    No issues here on WIn 7 desktop and Win 10 laptop.

    Comment


      #3
      Originally posted by sledge View Post
      No issues here on WIn 7 desktop and Win 10 laptop.
      So, as we all know what would happen eventually, I reboot, and can uninstall NT8B7. I remove all the program and user directories, then reinstall NT8B7.

      The computer asks me: "So bleary what?" Nothing changes. Still dead in the water.

      Is the problem that I accepted the upgrade to Windows 10 build 10586, the recent update? What build are you on?

      Comment


        #4
        Originally posted by koganam View Post
        So, as we all know what would happen eventually, I reboot, and can uninstall NT8B7. I remove all the program and user directories, then reinstall NT8B7.

        The computer asks me: "So bleary what?" Nothing changes. Still dead in the water.

        Is the problem that I accepted the upgrade to Windows 10 build 10586, the recent update? What build are you on?
        How do I check that? lol

        (in the middle of a replay)...

        Comment


          #5
          Originally posted by koganam View Post
          So, as we all know what would happen eventually, I reboot, and can uninstall NT8B7. I remove all the program and user directories, then reinstall NT8B7.

          The computer asks me: "So bleary what?" Nothing changes. Still dead in the water.

          Is the problem that I accepted the upgrade to Windows 10 build 10586, the recent update? What build are you on?
          I too untfortunately upgraded from B5 and the same fate.

          Its showing 3 process in TM , none can be killed.

          I dont have even prior installation file to revert back.

          Win7

          Comment


            #6
            Originally posted by sledge View Post
            How do I check that? lol

            (in the middle of a replay)...
            You issue winver on the command line. Just what I consider to be the quickest of many ways.
            Attached Files

            Comment


              #7
              Originally posted by sledge View Post
              How do I check that? lol

              (in the middle of a replay)...
              elan updated (I think that's my touchpad)
              Attached Files

              Comment


                #8
                Originally posted by devdas View Post
                I too untfortunately upgraded from B5 and the same fate.

                Its showing 3 process in TM , none can be killed.

                I dont have even prior installation file to revert back.

                Win7

                Which, of course, now means that it is not a Windows 10 version issue. If I may ask, have you created any other users (non-Administrator) users on your system. I am running with admin privileges when I do NT.

                Comment


                  #9
                  Originally posted by koganam View Post
                  You issue winver on the command line. Just what I consider to be the quickest of many ways.
                  10240... not on the express list or anything...
                  Attached Files

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by sledge View Post
                    elan updated (I think that's my touchpad)
                    That does not show the build version.

                    Comment


                      #11
                      Originally posted by koganam View Post
                      Which, of course, now means that it is not a Windows 10 version issue. If I may ask, have you created any other users (non-Administrator) users on your system. I am running with admin privileges when I do NT.
                      none...single , admin user.

                      Comment


                        #12
                        Originally posted by koganam View Post
                        Which, of course, now means that it is not a Windows 10 version issue. If I may ask, have you created any other users (non-Administrator) users on your system. I am running with admin privileges when I do NT.
                        No other users here... I do get prompted UAC everywhere though...

                        win10 was setup as local admin if I did it right... not sure why my machine needs tied down to Hotmail/outlook account...

                        Comment


                          #13
                          Originally posted by sledge View Post
                          10240... not on the express list or anything...
                          My work machine is not on any track. I removed it from the Windows Insider program. Ver 1511 is the current official release build, not an insider build.

                          ref: https://blogs.windows.com/windowsexp...ailable-today/
                          http://www.windowscentral.com/window...ow-build-10586

                          Comment


                            #14
                            Originally posted by sledge View Post
                            No other users here... I do get prompted UAC everywhere though...

                            win10 was setup as local admin if I did it right... not sure why my machine needs tied down to Hotmail/outlook account...
                            It does not need to be. Create a local admin account and remove the Hotmail account if you want to.

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by devdas View Post
                              none...single , admin user.
                              Which shoots down my only other theory on the matter.

                              Comment

                              Latest Posts

                              Collapse

                              Topics Statistics Last Post
                              Started by knarfoe, Today, 04:26 AM
                              0 responses
                              1 view
                              0 likes
                              Last Post knarfoe
                              by knarfoe
                               
                              Started by manueldecastro, Yesterday, 10:59 PM
                              2 responses
                              7 views
                              0 likes
                              Last Post manueldecastro  
                              Started by ttodua, 05-03-2019, 04:54 AM
                              2 responses
                              127 views
                              0 likes
                              Last Post ninZa
                              by ninZa
                               
                              Started by szferi, Today, 02:04 AM
                              0 responses
                              6 views
                              0 likes
                              Last Post szferi
                              by szferi
                               
                              Started by Rosario, Today, 12:50 AM
                              0 responses
                              4 views
                              0 likes
                              Last Post Rosario
                              by Rosario
                               
                              Working...
                              X