Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Freezing and Gaps

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Freezing and Gaps

    I downloaded the NT8 Beta platform today. It was working fine and then it began to have gaps in the candles and freezing. I have all the system requirements.
    Attached Files

    #2
    Hello Legacy68,

    Thank you for your post,

    Who are you connected to? This is displayed in green on lower left corner of the Control Center window by hovering your mouse.


    What instrument (and expiry if applicable) have you selected?

    (For a chart) what interval is selected?

    To test, please take the following steps to have NinjaTrader 8 launch in Safe Mode.

    1. Close NinjaTrader 8
    2. Hold the Ctrl Key + double click the NinjaTrader 8 icon
    3. When launched, the NinjaTrader 8 splash screen that appears when loading should say Safe Mode.


    This will cause NinjaTrader to launch without your saved workspaces and also will Connect on Startup disabled. Try opening a chart via the New menu.

    Let me know if the behavior you see after taking these steps.
    Eric B.NinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Originally posted by NinjaTrader_EricB View Post
      Hello Legacy68,

      Thank you for your post,

      Who are you connected to? This is displayed in green on lower left corner of the Control Center window by hovering your mouse.


      What instrument (and expiry if applicable) have you selected?

      (For a chart) what interval is selected?

      To test, please take the following steps to have NinjaTrader 8 launch in Safe Mode.

      1. Close NinjaTrader 8
      2. Hold the Ctrl Key + double click the NinjaTrader 8 icon
      3. When launched, the NinjaTrader 8 splash screen that appears when loading should say Safe Mode.


      This will cause NinjaTrader to launch without your saved workspaces and also will Connect on Startup disabled. Try opening a chart via the New menu.

      Let me know if the behavior you see after taking these steps.
      Thank you for responding, I believe I just figured out the challenge: I was using NT7; decided to try NT8; deleted NT7 and installed 8. I just realized that both systems files were in my documents folder. Have deleted them and reinstalling at this moment. Will let you know what happened. Thanks again

      Comment

      Latest Posts

      Collapse

      Topics Statistics Last Post
      Started by Cimhripljwe, Today, 10:18 PM
      0 responses
      2 views
      0 likes
      Last Post Cimhripljwe  
      Started by TimothyDavis, Today, 09:37 PM
      0 responses
      3 views
      0 likes
      Last Post TimothyDavis  
      Started by cetrtrew, Today, 09:35 PM
      0 responses
      1 view
      0 likes
      Last Post cetrtrew  
      Started by smcllr, Today, 04:15 PM
      1 response
      9 views
      0 likes
      Last Post NinjaTrader_ShawnB  
      Started by rtwave, Today, 02:33 PM
      1 response
      12 views
      0 likes
      Last Post NinjaTrader_Kate  
      Working...
      X