• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

B11: Gaps in 'Playback' when switching symbols with instrument link

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    B11: Gaps in 'Playback' when switching symbols with instrument link

    Hi guys,

    There is a bug with Playback... When clicking between symbols while replaying data it creates gaps in the charts. I tested once when b11 first came out and it seemed to work ok, but I only had one chart in the workspace. Then I tried in another workspace with multiple charts and it got all wonky, so I have re-created a relatively simple third workspaces to replicate issue (attached to this post).

    I have also created a video showing the issue here:
    https://youtu.be/WvAU2m1_29A

    To replicate:
    1. Download historical tick and minute data for several symbols (I used EURUSD, USDJPY and GBPUSD and I downloaded the last 14 days, although I have replicated with larger data samples also).
    2. Open the workspace (attached)
    3. Connect to Playback
    4. Add your symbols to the MA if you are using different ones to my 3
    5. Start Playback (historical)
    6. Speed up playback
    7. Click between the symbols in the MA (which are instrument linked to the charts), you will see gaps appear as you do so.


    There are no errors in the trace file.

    Cheers,
    Shane
    Attached Files

    #2
    I bet it does not happen if you pause playback ?

    I wonder if nt7 handled this correctly.

    All threads probably need paused until load competes
    Last edited by sledge; 05-29-2016, 10:16 PM. Reason: fixed SWYPE keyboard typo error (it->not)

    Comment


      #3
      Hi Sledge,

      Just tried pausing from 500x with 4 charts and it seemd (from what i could tell) to work correctly. Just seems to be switching the symbols where the gaps are appearing.

      Cheers,
      Shane

      Comment


        #4
        Hello ShaneAU, thank you for your post.

        I was able to replicate what you were experiencing from the steps and workspace you provided.
        I will submit this to our QA team for further analysis and will update you with an ID once this is confirmed as a bug.

        Thank you for taking the time in testing NinjaTrader 8!
        Riley S.NinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          Hi Riley,

          Are you able to check/confirm if this is on the list for being resolved in b12?

          Thanks & cheers,
          Shane

          Comment


            #6
            ShaneAU, thank you for posting back!

            The bug report ID for this is NTEIGHT-9948 - my apologies for not providing it earlier.

            I reached out to our QA team in regards to this bug and the bug is currently being worked on by our developers, however, we're currently unaware if this is going to be resolved with the next update: B12.
            Riley S.NinjaTrader Customer Service

            Comment


              #7
              Hi guys,

              Could someone provide an update re this issue as to whether it has been resolved? (It hasn't appeared in any of the release notes).

              Cheers,
              Shane

              Comment


                #8
                ShaneAU, thank you for writing back.

                It appears that this was able to be debugged and we were unable to reproduce this again. I just tested this today once again and was not able to reproduce.

                Are you able to reproduce this still? If so, please test a new workspace to see if you still experience the same. If you continue to experience the same, please let me know, so that I can test this further.
                Riley S.NinjaTrader Customer Service

                Comment

                Latest Posts

                Collapse

                Topics Statistics Last Post
                Started by saltminer, Today, 05:19 PM
                0 responses
                3 views
                0 likes
                Last Post saltminer  
                Started by martyn73, Today, 04:18 PM
                0 responses
                2 views
                0 likes
                Last Post martyn73  
                Started by aprendiz, Today, 03:42 PM
                0 responses
                2 views
                0 likes
                Last Post aprendiz  
                Started by 1001111, Today, 09:10 AM
                1 response
                18 views
                0 likes
                Last Post NinjaTrader_ChrisL  
                Started by usero86, Today, 06:02 AM
                1 response
                12 views
                0 likes
                Last Post NinjaTrader_ChrisL  
                Working...
                X