• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Default drawing tool template color not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mgregor
    replied
    I just created a new workspace without indicators... I found that I have an indicator which is causing the problem... NT8 is working as expected. Please close the ticket.

    thank you for your support.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jesse
    replied
    Hello,

    Thank you for the additional details.

    Just to confirm I am completing the same steps, I had done the following but did not see the result:

    In a chart I pressed F2 and drew a line.
    I opened the lines properties and changed it to a dashed red line.
    I clicked the template menu and Saved these settings as "Default" without quotes.
    I clicked OK
    I pressed F2 again and drew another line but I do see the Default template is being used.

    Can you confirm, have I done the same steps as you had?


    I look forward to being of further assistance.

    Leave a comment:


  • mgregor
    replied
    Within NT8 I am just going to the drawing tools then clicking on a tool such as the line draw (F2)... I then draw a line, then right click and go into properties. I change the color and line style. I then save the template to Default... When I go back to draw a new line, it has the line style I saved but not the color.... I find this is happening with ray, line, horizontal line... and who knows what else.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jesse
    replied
    Hello,

    Thank you for the post.

    Could you tell me what tools you are working with and the properties that are not being saved for those tools?

    I would need to check the steps you provide, in general colors and styles should save so it may be an item we would want to look into further.

    I look forward to being of further assistance.

    Leave a comment:


  • mgregor
    started a topic Default drawing tool template color not working

    Default drawing tool template color not working

    I am trying to establish a default color for some of the drawing tools... the color does not seem to save. The line style and width work fine. Is this a bug or am I doing something wrong?

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by vpzdcv, Today, 02:31 AM
0 responses
7 views
0 likes
Last Post vpzdcv
by vpzdcv
 
Started by YevhenShynkarenko, Today, 01:22 AM
0 responses
10 views
0 likes
Last Post YevhenShynkarenko  
Started by ttodua, Today, 12:52 AM
0 responses
6 views
0 likes
Last Post ttodua
by ttodua
 
Started by ttodua, Today, 12:50 AM
0 responses
5 views
0 likes
Last Post ttodua
by ttodua
 
Started by mulshah, Yesterday, 11:12 PM
0 responses
6 views
0 likes
Last Post mulshah
by mulshah
 
Working...
X