Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

ZeroLagEMA returning 0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    ZeroLagEMA returning 0

    I've found that when using ZeroLagEMA, the results are returning '0' when the same code using EMA returns valid numbers. Is there something special I need to be doing to use this in an indicator? I'll see what I can do to replicate. I have reimplemented the algorithm directly in the code and it seems to work as expected.

    #2
    Hello,


    You will need to contact the author of the custom indicator you are using.
    DenNinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Same problem, bug in NinjaTrader?!

      Hi,

      I also have a problem by accessing the indicator ZeroLagEMA in a strategy.
      However when I calculate it within the strategy exactly the same as it is calculated in the indicator -> answers are correct. Display ZeroLagEMA on the chart -> works correct. Accessing it from a Strategy -> not correct. There are 2 different versions hidden somewhere on the forum I tried both -> not correct. I looked at the code for the indicator, can't find anything unusual. Can anyone help?

      Comment


        #4
        clint2008, you want to use the latest one for the sharing section, I believe there was an issue with CalculuateOnBarClose set to false, this was fixed in the latest release.
        BertrandNinjaTrader Customer Service

        Comment

        Latest Posts

        Collapse

        Topics Statistics Last Post
        Started by Rosario, Today, 12:50 AM
        1 response
        7 views
        0 likes
        Last Post NinjaTrader_PaulH  
        Started by Ithinkimlost, Yesterday, 08:50 PM
        2 responses
        11 views
        0 likes
        Last Post Ithinkimlost  
        Started by Stanfillirenfro, Today, 05:31 AM
        0 responses
        32 views
        0 likes
        Last Post Stanfillirenfro  
        Started by sidlercom80, Today, 04:45 AM
        0 responses
        3 views
        0 likes
        Last Post sidlercom80  
        Started by NT-Roland, Today, 04:44 AM
        0 responses
        4 views
        0 likes
        Last Post NT-Roland  
        Working...
        X