• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Odd Behaviour

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Odd Behaviour

    I'm developing a script that requires MouseDown & MouseMove processing.

    on 60 minute chart both MouseDown & MouseMove work fine.

    on 240 minute chart MouseDown returns say High[99] ok but MouseMove High[99] returns High[98] (this is not consistent).

    I know this is complicated but is it something NT can take a look at or perhaps suggest other ways I can try and access bar data?

    #2
    Hello futurenets,

    Thank you for your post.

    While this is unsupported we can take a look. Can you provide more details on this matter? Such as the code that is returning these values?
    Patrick H.NinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      ok thanks Patrick. attached isolates the problem but it's not consistent.

      Hold Alt key down and select a bar. Printed output to Output Window (MD=MouseDown, MM=MouseMove).

      Previously 60 minute chart ok but 240 minute is 1 bar out on MouseMove.

      PS. Code originates from dDrawABC (NT library)

      Let me know if you need anything else.
      Attached Files
      Last edited by futurenets; 06-22-2015, 03:25 AM.

      Comment


        #4
        Hello,

        I gave this a run but so far have been unable to see what you are.

        I just wanted to make sure I am doing the same as you are, I have a 240 minute chart and have the indicator applied.
        Holding alt and moving mouse results in the MM and clicking is the MD which I can see.

        These two values are lining up for me so long as I have the mouse inside the bounds of the bar, I have not seen these 1 apart yet.

        This potentially could be the COBC setting being used, can you tell me what instrument this is on and any other settings such as COBC or chart settings that may matter like DaysToLoad.

        I want to set this up as close to what you have to see if I can reproduce to know what is happening.

        I look forward to being of further assistance.
        JesseNinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          yes working ok on my chart now but not this morning.

          will try again tomorrow am (GMT).

          Comment


            #6
            submitted on

            http://www.ninjatrader.com/support/f...&keys=1&ents=1
            Attached Files
            Last edited by futurenets; 06-22-2015, 10:45 AM.

            Comment


              #7
              Hello,

              If the thumbnail did not load, this is a known issue on the forum currently which is being looked into / addressed.
              JesseNinjaTrader Customer Service

              Comment

              Latest Posts

              Collapse

              Topics Statistics Last Post
              Started by TazoTodua, Today, 06:16 AM
              0 responses
              5 views
              0 likes
              Last Post TazoTodua  
              Started by clergyab, Today, 04:31 AM
              0 responses
              4 views
              0 likes
              Last Post clergyab  
              Started by ouhoouho, Today, 04:00 AM
              0 responses
              2 views
              0 likes
              Last Post ouhoouho  
              Started by adsjons, Today, 03:41 AM
              0 responses
              3 views
              0 likes
              Last Post adsjons
              by adsjons
               
              Started by minnettly, Today, 01:39 AM
              0 responses
              5 views
              0 likes
              Last Post minnettly  
              Working...
              X