• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

"TF" connection

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NinjaTrader_Jason
    replied
    You forgot a "|" in your post, Shawnj. The symbol mapping is TF|||100.

    Leave a comment:


  • shawnj
    replied
    Yep. It looks like the proper symbol mapping for TF in IB is now TF||100.

    shawnj

    Leave a comment:


  • lawyse
    replied
    Restarted NinjaTrader...

    ...and this fixed the problem... thanks guys!

    Leave a comment:


  • arbifox
    replied
    Now it works . . .

    Lawyse . . . When you are removing TF 12-08 and then adding it back in, before you add it back in, click Edit on the TF to get the Instrument Manager, and get into the Misc tab.

    Look down into the Symbol map details, my InteractiveBrokers field was set to RUT|||100, and NOT TF|||100. I changed that and I restarted, and it is working just fine.

    Thanks Jason for working through this . . .

    Regards,

    T

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    Can you please change instruments back and forth in the order entry window you display the TF 12-08 and check if this will generate data for the TF.

    Try opening a new SuperDOM or chart and check if this makes a difference.

    Leave a comment:


  • lawyse
    replied
    Still No Connection

    And I am using all your settings and the exchange Nybot...

    Also, each time I removed TF 12-08 from the Default list and readded it after editing.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    Can you please ensure the symbol map for the TF with IB is set to TF|||100 and not TF\\\100.

    Go to Tools-->Instrument Manager and remove the TF from your instrument list.

    Highlight the TF and click Edit.

    Click the Misc-tab and paste TF|||100 in the Interactive Brokers field.

    Add the TF back to your instrument list with the 12-08 expiry.

    Check again if you receive data.

    Leave a comment:


  • lawyse
    replied
    Originally posted by arbifox View Post
    I am on TWS 887.2, NT 6.5.1000.6. I have no errors in my Log file. This was working on Friday just fine.

    Regards,

    Thomas.
    Exact same for me... the lowercase f was a typo...

    Leave a comment:


  • arbifox
    replied
    Checked versions . . .

    I am on TWS 887.2, NT 6.5.1000.6. I have no errors in my Log file. This was working on Friday just fine.

    Regards,

    Thomas.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    Hello Thomas,

    Can you please ensure you have NinjaTrader 6.5.1000.6 and TWS 887 installed.

    In addition, please check for any error messages in the Log-tab.

    Leave a comment:


  • arbifox
    replied
    Same problem

    Jason, just FYI, I am having the same exact issue, and tried all you suggest and it is not working. I tried the connection to both my Prod and Demo accounts.

    Regards,

    Thomas.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    Please use both capital letters for TF. Remove and add the TF from your instrument list once more and check if you receive data.

    Leave a comment:


  • lawyse
    replied
    Tf|||100

    This symbol did not work for me... any ideas? I removed and then added TF and still no luck.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    IB changed the symbol mapping in regards to the TF.

    Please go to Tools-->Instrument Manager and remove the TF from your instrument list.

    Highlight the TF and click Edit.

    Select the Misc-tab and set the symbol mapping for IB to TF|||100.

    Add the TF back and you should be able to receive data.

    Leave a comment:


  • lawyse
    replied
    Again

    Something is different in IB this week and the TF connection no longer works. Does anyone know what the new symbol should be?

    Leave a comment:

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by Antares66, Yesterday, 05:19 PM
1 response
3 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_ChrisSch  
Started by lavalampmj, Yesterday, 05:25 PM
0 responses
7 views
0 likes
Last Post lavalampmj  
Started by jmneto, Yesterday, 05:18 PM
0 responses
9 views
0 likes
Last Post jmneto
by jmneto
 
Started by Bobbyj78, Yesterday, 02:21 PM
2 responses
17 views
0 likes
Last Post bltdavid  
Started by EnveousColnago, Yesterday, 02:10 PM
1 response
10 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_Ariana  
Working...
X