• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Incorrect Strategy Analyzer Statistics

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NinjaTrader_JoshG
    replied
    Hiromichi,

    But every time you run that specific strategy with that instrument list you get these same results?

    This was a Backtest or an Optimization run?

    Leave a comment:


  • Hiromichi
    replied
    Dear Josh,

    It seems it is fine with the SampleMACrossOver strategy for the same setting. Everything normal.

    Actually the strategy which showed irregularities above is OK with another list of instruments. It doesn't always produce the same problem in other backtests.

    I m using 64 Bit 7.0.1000.39 (Live) version of NT7.

    Thank you!

    Cheers,
    Hiromichi

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_JoshG
    replied
    Hello Hiromichi,
    Thanks for your post.

    Do you see similar irregularities in the results using the SampleMaCrossOver strategy for the same settings in the Strategy Analyzer?

    What version of NT7 are you running? You can check this from your Control Center>>Help>>About

    Leave a comment:


  • Hiromichi
    replied
    Sorry it should belongs to NT7 Forum

    Leave a comment:


  • Hiromichi
    started a topic Incorrect Strategy Analyzer Statistics

    Incorrect Strategy Analyzer Statistics

    Hello Support Team,

    I found that sometime when I do backtest on a list of instruments the statistic are not correctly shown in the upper summary window.

    For example, in this attached screen shot the backtest of CAT has 16 trades, but it only reported 1 in the summary. The cumulative profit in the amount of 0.81% in the summary is also inconsistent with the trade details listed below, which should be 1.67%.

    In fact, I found 0.81% is actually the performance of the #1 trade. It seems to me that the summary stopped counting after trade #1.

    Would you please advise what is going on and how can I get around this situation?

    Thank you very much!

    Cheers,
    Hiromichi

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by sledge, 11-28-2018, 08:42 AM
2 responses
77 views
0 likes
Last Post aligator  
Started by imalil, Yesterday, 09:50 PM
0 responses
2 views
0 likes
Last Post imalil
by imalil
 
Started by rtwave, Yesterday, 07:06 PM
0 responses
11 views
0 likes
Last Post rtwave
by rtwave
 
Started by patpat, Yesterday, 04:25 PM
4 responses
10 views
0 likes
Last Post patpat
by patpat
 
Started by bboyle1234, Yesterday, 06:25 PM
0 responses
12 views
0 likes
Last Post bboyle1234  
Working...
X