• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

IB K200 data issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    I got mine working after figuring out that i have to use korean won, not us dollar. What's the logic behind this that prevents it from getting data? I am not sur.

    Comment


      #17
      Originally posted by ssg10 View Post
      I got mine working after figuring out that i have to use korean won, not us dollar. What's the logic behind this that prevents it from getting data? I am not sur.

      Hello ssg10,

      I am glad to hear you got it working correctly. The currency needs to match the parameters set up by the exchange in order to receive data.
      Christopher J.NinjaTrader Customer Service

      Comment


        #18
        Originally posted by NinjaTrader_ChristopherJ View Post
        yeahyeah,

        Can you please confirm you have input the following information within the Misc. tab next to IB mapping: K200|KSE

        Also please confirm you have input the following information within the Definitions tab: Master instrument: KS200

        Are there any errors within the Log tab of the Control Center?
        Yes, K200/KSE is entered in the Misc tab.

        Yes, Master instrument is input as KS200.

        No errors within the log tab.

        Comment


          #19
          Originally posted by ssg10 View Post
          I got mine working after figuring out that i have to use korean won, not us dollar. What's the logic behind this that prevents it from getting data? I am not sur.
          All the parametres in NT are entered correctly, except the vertical slash for K200/KSE.
          Could a forward slash prevent the data from being loaded?

          Comment


            #20
            Originally posted by yeahyeah View Post
            All the parametres in NT are entered correctly, except the vertical slash for K200/KSE.
            Could a forward slash prevent the data from being loaded?
            ascii 124 0x7c |, vertical bar

            If you don't know how to enter that character, just copy and paste it.

            K200|KSE

            Comment


              #21
              Originally posted by yeahyeah View Post
              All the parametres in NT are entered correctly, except the vertical slash for K200/KSE.
              Could a forward slash prevent the data from being loaded?
              Success. The forward slash does prevent the data from loading correctly.

              Thanx thrunner and the NT guys.

              Peaceout.

              Comment


                #22
                IB YG data issue

                Dont seem to be able to get data for my YG instrument. Keep getting message "error in requesting historical data from IB:No security definition has been found for the request."

                Yet I have live data in my IB TWS software for the YG Aug contract.

                Also have YG in Instrument Manager set up with the same Symbol, instrument type, tick size, currency, point value, exchange and have been choosing the same Aug contract as in my TWS software.

                Disconnecting, exiting and restarting computer doesn't change anything.

                Any ideas?

                Comment


                  #23
                  Hello MrHope,

                  Can you please click the Misc-tab and check what symbol map is entered next to 'Interactive Brokers'.

                  Do you receive real-time data for the YG?

                  Try the following. Remove the YG from your instrument list in the Instrument Manager.
                  http://www.ninjatrader-support.com/H...eFromList.html

                  Go to Tools-->Options-->Misc-tab and click Reset Instruments.

                  Add the YG back to your list and check if the issue persists.
                  JasonNinjaTrader Customer Service

                  Comment


                    #24
                    Have YG in the symbol map beside Interactive Brokers and yes in my IB TWS I receive real-time data for YG.

                    Also followed your instructions below, but the problem still persists.

                    (Noticed that the NT default setting for the YB Future has the exchange as ECbot, where as the IB TWS has the exchange as Liffe. So I changed the Instrument Manager setup for YG to reflect my IB TWS data feed ie. having the exchange also as Liffe)

                    Comment


                      #25
                      Hi,

                      What version of NT are you using? Can you check under Help--> About. Our current version is V6.5.1000.11.

                      If you don't have this version please upgrade and see if it clears the issue.
                      Vince B.NinjaTrader Customer Service

                      Comment


                        #26
                        Downloaded the Current version V6.5.1000.11 (previously had .9) and then restarted the computer.

                        Wish I had better news, but unfortunately the problem is still there.

                        Comment


                          #27
                          Please enter YG|NYSELIFFE as symbol map and check if this result in data.
                          JasonNinjaTrader Customer Service

                          Comment


                            #28
                            Good news - it worked..

                            Thanks for sorting the problem out.

                            Comment


                              #29
                              I too have finally realized success with the K200 following this thread. If anyone needs the screen shots then please PM me and i will port.

                              CanOz

                              Comment

                              Latest Posts

                              Collapse

                              Topics Statistics Last Post
                              Started by cassiano_sanches, Today, 07:37 PM
                              0 responses
                              4 views
                              0 likes
                              Last Post cassiano_sanches  
                              Started by terminatorT1000, Today, 06:40 PM
                              0 responses
                              5 views
                              0 likes
                              Last Post terminatorT1000  
                              Started by Giudiver, Today, 04:29 PM
                              0 responses
                              7 views
                              0 likes
                              Last Post Giudiver  
                              Started by mlarocco, 03-03-2018, 03:54 PM
                              12 responses
                              1,298 views
                              0 likes
                              Last Post SawDr
                              by SawDr
                               
                              Started by TakingStock12, Today, 04:05 PM
                              2 responses
                              15 views
                              0 likes
                              Last Post NinjaTrader_ShawnB  
                              Working...
                              X