• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

E-signal connection problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    E-signal connection problems

    I use e-signal as my data provider for the index charts. Just today, I have not been able to start up those charts and keep getting an internal tick problem message. Can you please help me fix this problem. Thanks in advance. G-

    #2
    Hello marketspath,

    Can you please tell me if you are solely connected to eSignal or not. If not, please inform me of the connection sequence being used.

    Have you tried creating new charts via File-->New-->Chart?

    In addition, please try a restart of NinjaTrader as well and let me know if the error persists.
    JasonNinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      I use amp futures for my futures charts

      Whe I open Ninja, I first coonect to amp live and then connect to e-signal for my index charts. G

      Comment


        #4
        Can you please tell me what indices and intervals are selected in your charts.
        JasonNinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          charts I am using are the

          qqqq's dia and spy I also use spx-djai and qqqq's

          Comment


            #6
            I am not exactly sure which indices you refer to. Could you please provide me the NinjaTrader symbols or did you create these indices manually in the Instrument Manager?

            If so, please provide me the eSignal symbol.
            http://kb.esignalcentral.com/al/12/4...t=0&docid=&f=1

            In addition, does it make a difference if you are solely connected to eSignal in NinjaTrader?
            JasonNinjaTrader Customer Service

            Comment


              #7
              I use e-signal as my data provider for the index charts. Just today, I have not been able to start up those charts and keep getting an internal tick problem message. Can you please help me fix this problem. Thanks in advance. G-

              Comment


                #8
                These is what I am charting

                I just rebooted my computer and I am getting the same message. When I am in ninja, these are the exact symbols I use, right from the ninja directory.

                ^djia
                ^sp500
                qqqq
                spy
                dia

                Comment


                  #9
                  I tested it on my end and I did not experience any error, see screenshots.

                  Can you please close the existing charts and create new ones via File-->New-->Chart. Check if the error persists.

                  If so, please try the following. Disconnect from any data feed and go to Tools-->Options-->Misc-tab and click Reset Instruments.

                  Subsequently create brand new charts again and check if the issue remains.
                  Attached Files
                  JasonNinjaTrader Customer Service

                  Comment


                    #10
                    Problem happens when I try and connect to e-signal

                    I am able to connect to amp live no probel, but whan I click on connect to e-signal, I am getting the this message box. Here is a snap shot link of the message. G

                    http://www.screencast.com/users/gdea...f-cf01e443c4c9

                    Comment


                      #11
                      I suggest to remove the current eSignal connection and recreate a new one.

                      Please go to Tools-->Account Connections, highlight the eSignal connection and click Remove. Click Add and follow the instrcutions at the link below.
                      http://www.ninjatrader.com/webnew/support_esignal.htm

                      Check if the error persists.

                      If so, please reboot your PC and login to the eSignal Data Manager and check if you are successful. Subsequently try connecting to eSignal from within NinjaTrader once more.
                      JasonNinjaTrader Customer Service

                      Comment

                      Latest Posts

                      Collapse

                      Topics Statistics Last Post
                      Started by daya123, Today, 09:16 PM
                      0 responses
                      5 views
                      0 likes
                      Last Post daya123
                      by daya123
                       
                      Started by Wingo, Today, 04:52 PM
                      1 response
                      9 views
                      0 likes
                      Last Post bltdavid  
                      Started by Bionian, Today, 10:10 AM
                      3 responses
                      20 views
                      0 likes
                      Last Post Bionian
                      by Bionian
                       
                      Started by D Trader, Today, 01:41 PM
                      0 responses
                      13 views
                      0 likes
                      Last Post D Trader  
                      Started by rexmie888, Today, 04:00 AM
                      1 response
                      10 views
                      0 likes
                      Last Post NinjaTrader_ShawnB  
                      Working...
                      X