• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Problem connecting to Zen-Fire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problem connecting to Zen-Fire

    Had been working fine all day. Inadvereant PC shutdown caused all apps to close less than gracefully. Now NT seems hung "Connecting - Zen-Fire". Last statement in log indicates "Verifying license at primary server...".
    Please help!

    #2
    Hello Miker,

    Thank you for your post.

    Please try the following and let us know if you are now able to get connected.
    • Please go to the Tools menu--> select Account Connections--> highlight the connection--> click Remove
    • Then go to the Tools menu--> select Options--> select the Misc tab--> click Repair DB
    • Restart NinjaTrader
    • Please go to the Tools menu--> select Account Connections and recreate the account connection.
    http://www.ninjatrader.com/webnew/support_ZenFire.htm
    Ryan M.NinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Well, I had previously tried just doing a RepairDB (since it seems many fixes involve this step , but I had not done it after removing the account connection. So, I just tried it your way, and of course I now cannot remember my password. Is that something I need to get from Mirus or is it from you??

      Comment


        #4
        Found the password. Tried it on another computer; connects fine on that PC. So then disconnected that PC and tried your instructions on the problem PC. It is still hung connecting....

        Comment


          #5
          Hi Miker,

          Thank you for your reply.

          This could indicate that software (firewall, anti-virus, pop-up blocker, etc.) is blocking NinjaTrader from establishing a connection. Please search your PC for this type of software and disable it, then test the connection again.
          KyleNinjaTrader Customer Service

          Comment


            #6
            Kyle, that wasn't the problem since nothing like that had changed from the time it was working 'til the time it stopped working after the inadvertent/abrupt shutdown of the laptop from closing the lid, which somehow caused something to get corrupted in NT. The problem was solved by restoring from a previous backup. Thanks anyway.

            Comment

            Latest Posts

            Collapse

            Topics Statistics Last Post
            Started by imalil, Today, 04:28 PM
            0 responses
            2 views
            0 likes
            Last Post imalil
            by imalil
             
            Started by bboyle1234, Today, 03:47 PM
            0 responses
            1 view
            0 likes
            Last Post bboyle1234  
            Started by caveat_lector, Today, 03:46 PM
            0 responses
            5 views
            0 likes
            Last Post caveat_lector  
            Started by fx.practic, Today, 03:29 PM
            0 responses
            3 views
            0 likes
            Last Post fx.practic  
            Started by Captain Jack, Today, 02:53 PM
            0 responses
            5 views
            0 likes
            Last Post Captain Jack  
            Working...
            X