• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Login Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NinjaTrader_Brett
    replied
    Hello,

    Understood. I will submit this to development.

    Also I heard back from development on the issue of changing back when you change the chart type. Each chart type has its own default settings. So that you dont have to change these each time when you change the chart type once you get it setup you will want to right click on the parameter and select Save as default. You will need to do this for each chart type.

    Let me know if I can be of further assistance.

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    I have to say that this version is improved a lot and I like it, especialy the speed of navigating between the time intervals which is now superfast.

    I would be glad to see the option of having more than 3 exits. I would like to be able to preset the number of exits. This will give me huge flexibility when I trade with multiple contracts.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Brett
    replied
    Hello,

    I was able to duplicate this. I will send this into development. But for now I would recommend changing the interval by typing on your keyboard as this is the main way to change intervals now. Left click on the chart to select it and then type 5s and hit enter to change to a 5 seconds chart of 5m to change to a 5 minute chart and this will keep your chart settings.

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    I use OHLC with Lime and Firebrick colours. When I change to 5 seconds, the charts turns to candlestick and the default colours.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Brett
    replied
    Hello,

    What steps do you take for this to happen so that I may attempt to reproduce on my side. When I switch from a 5min to a 5 seconds chart I do not lose any template settings. Specifically what settings do you lose?

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    When I switch from lets say 5 minute chart to 5 seconds, the chartstyle alsow changes, and I have to reload the themplate again in order to fix it.

    This is very stupid and you have to FIX IT !!!

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    Yes they are from 6.5, I will create new one.


    I cannot change to tick, 5 second chart etc. like before. Now I have to enter the data series to do so and I have to say that this NOT comfortable!

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    You can set what session template to use by default per instrument in the Instrument Manager. Go to Tools-->Instrument Manager, highlight an instrument in the 'Available master instruments' section and click Edit.

    Unfortunately, I am not sure what the message indicates. Can you please tell me what the error message exactly states. Could it be these templates were created in NinjaTrader 6.5? If so, unfortunately these are not compatible in NinjaTrader 7 as per the link below.
    http://www.ninjatrader-support2.com/...ad.php?t=21019

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    It solved the problem, but I think it must be set at this value by default, because a lot more people will experience the same problem.

    Another question:

    What means to remove "1" data series ? This message appears when I try to load my old chart templates.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Jason
    replied
    Hello spitfire,

    Can you please check what session template is used in your charts. I suspect the session template that is used excludes the time when you check your charts. If you like to reflect all data, please select the Default 24/7 session template in the Data Series menu of the chart.

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    I have another problem now with the beta version. The charts for most of the instruments I use do not load and they are not ticking!

    Leave a comment:


  • spitfire
    replied
    Now it´s working without making any changes. This is somekind of bug which happens from time to time and than dissappears by itself.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Brett
    replied
    Hello,

    Thank you for your forum post.

    This error message indicates the following:

    Login Failed: Unable to login (10001): The login process is unable to get to the Zen-Fire servers. Disable or configure firewalls and security software as needed until a connection can be made. This is an error that requries the application to be restarted. Failure to restart the application will immediatlely generate the same error but with (10004) as the reason.

    Please check your firewall software and your router.

    Leave a comment:


  • spitfire
    started a topic Login Problem

    Login Problem

    This message appears when I try to connect:

    Login failed: Unable to login (10001)

    I installed the new version now, but the same message appears

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by punkiy2111, 01-17-2020, 04:02 PM
5 responses
11 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_ChelseaB  
Started by samir, Today, 01:45 PM
0 responses
2 views
0 likes
Last Post samir
by samir
 
Started by yoweti, Yesterday, 09:59 AM
2 responses
15 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_ChelseaB  
Started by mike09, 01-17-2020, 07:37 PM
2 responses
34 views
0 likes
Last Post koganam
by koganam
 
Started by ChazJ, Today, 11:04 AM
0 responses
2 views
0 likes
Last Post ChazJ
by ChazJ
 
Working...
X