• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Error on loading chart data

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • fbutera101
    replied
    Looks like it's fixed. I had to repair the database and then reload some historical data. Apparently some stuff got corrupted.

    Leave a comment:


  • NinjaTraderEcosystem_Ryan
    replied
    Hi:

    I just spoke to another Support team member who was checking your post and they also suggested that you try repairing your database as an option to resolve.

    Close your chart

    From the NT Control Center, go to Tools > Options > Misc tab and choose 'Repair DB'.

    Shutdown NT and restart the application.

    Connect again to your datafeed and open a new chart.

    Does the data load successfully?

    Leave a comment:


  • NinjaTraderEcosystem_Ryan
    replied
    Hi:

    Thank you for your note.

    Which datafeed/broker are you connected to for your data?

    Are you authorized to receive data for the YM and other CBOT instruments?

    Has this happened before with the YM or is this the first time you have had this occur?

    Can you reproduce?

    Try closing your chart and open a new YM chart, in the Format Data Series window, check the last date field, is this set to today's date?

    If not, please change and then open your new YM chart.

    Best regards,

    Leave a comment:


  • fbutera101
    started a topic Error on loading chart data

    Error on loading chart data

    Upon opening a YM chart I get an error. The chart is not able to backfill the chart however new ticks are plotted fine. My ES charts seem to work fine so it's only happening for YM.

    Here is the error:

    Error on loading chart data: Error on loading chart data: The provider could not determine the Object value. For example, the row was just created, the default for the Object column was not available, and the consumer had not yet set a new Object value.

    How do I fix this? Thanks.

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by jcbnoles, Today, 12:18 PM
1 response
2 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_Melissa  
Started by stafe, Today, 11:57 AM
1 response
2 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_Jim  
Started by tvaughan4, Today, 11:01 AM
3 responses
9 views
0 likes
Last Post tvaughan4  
Started by Branpo, Today, 10:51 AM
3 responses
13 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_ChelseaB  
Started by fourpeaks99, Today, 10:51 AM
2 responses
7 views
0 likes
Last Post fourpeaks99  
Working...
X