• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

CHARTS NO UPDATING - After trying everything

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NinjaTrader_RyanM1
    replied
    Great you were able to get real time access on the account and can see the data streaming. Thanks for following up with us.

    Leave a comment:


  • ericforsell
    replied
    Problem solved!

    I've just added the Forex package, reconnected and I can see the chart reacting to the ticks now.
    Last edited by ericforsell; 11-16-2011, 01:39 PM. Reason: update

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_RyanM1
    replied
    Hi eric,

    Welcome to the NinjaTrader forums. Thanks for posting here. What you are seeing is expected. Unfortunately the delayed streaming service with BarChart is not supported in NinjaTrader. This is not a standard streaming feed but is a snapshot of data every 30 seconds that does not include last updates.

    Leave a comment:


  • ericforsell
    started a topic CHARTS NO UPDATING - After trying everything

    CHARTS NO UPDATING - After trying everything

    Are Ninjatrader charts supposed to update when only connected to a paid data source like Barchart.com?

    I've been running Ninjatrader for a few weeks checking it out and I've never seen a chart update with new data. I have to update all historical data to see the latest market which is on a 10 min delay for forex on my basic pad data plan with Barchart.com. The control center shows my instrument is getting new ticks, $EURUSD. Charts do update when connected to the simulated data feed. I only have the stock indicators and am not using any of those.

    I've taken time over the last weeks to comb through all forums that have to do with charts not updating and none of those solutions work.

    How to reproduce this: It always does this.

    Things I've tried with no success:

    * Close connection, reconnect, create a new chart.

    * Close connection, Repair DB, reconnect, create a new chart.

    * Close connection, Reset Instruments, reconnect, create a new chart.

    * Do all of the above, except close Ninjatrader and reopen after closing connection.

    HERE ARE MY DETAILS:

    Ninja Trader 64-bit 7.0.1000.7
    SimulationOnly

    Instrument: $EURUSD(1 Min)
    OS: XP 64 bit

    Datefeed only: Barchart.com

    End date: 11/16/2011 (today)
    Session template: Default 24/7
    Display update interval(sec): 0.1
    Filter bad ticks: OFF
    Last edited by ericforsell; 11-16-2011, 12:56 PM.

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by login_dejavu, 07-12-2020, 07:28 AM
5 responses
40 views
0 likes
Last Post login_dejavu  
Started by faustf, Today, 03:50 AM
2 responses
14 views
0 likes
Last Post faustf
by faustf
 
Started by pol133, Today, 04:36 AM
0 responses
4 views
0 likes
Last Post pol133
by pol133
 
Started by MojoJojo, Today, 03:55 AM
0 responses
3 views
0 likes
Last Post MojoJojo  
Started by GLFX005, Today, 03:54 AM
0 responses
5 views
0 likes
Last Post GLFX005
by GLFX005
 
Working...
X