• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Login failed - problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Login failed - problem

    hello,

    i have a login problem.

    first of all. i was unable to run tws. i clicked on login and nothing happened. i called the ib service and they said i should write a 2 behind c:jts. now i am able to run tws but NT says:

    login failed: ib adapter message loop. no possibility to connect because the purpose pc deny connection. fe80:e868:cbd:1981:78af%11:7496

    any ideas what i can do.

    thanks

    #2
    unitrade, what IB TWS and NT version are you using here please? We would officially recomment using NT7 R8 in combination with TWS 917.8 -

    For NT7 R8 : http://www.ninjatrader.com/download-registration.php
    For TWS 917.8 : http://www.ninjatrader.com/Connectio...tion-Guide.php

    What host setting setting are using in your NT IB account connection setup?

    Can you please try using localhost here and then recheck?

    Thanks,
    BertrandNinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      bertrand,

      since yesterday i use 917.8. everything was fine till today in the morning.

      when i use localhost i get the message.

      (login failed: ib adapter.....) 1:7496

      Comment


        #4
        Thanks, ok can you please send me an email to support at ninjatrader dot com so I would have your contact?
        BertrandNinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          bertrand,

          i sent you an email.

          Comment


            #6
            Thanks, just replied to you.
            BertrandNinjaTrader Customer Service

            Comment


              #7
              Bertrand,

              tws: 921.5
              nt: 7.0.1000.8

              i have two ib account. the one discussed below is no problem to connenct.
              but my new account makes problems. i dont understand this because the only thing changes is the login name.

              need your help.

              thanks in advance

              Comment


                #8
                Is the error message the same as in your old post starting this thread?

                Do you see this as well, if logging manually into your TWS first and then connecting in NT to it?

                It might also be helpful to upgrade to NT7 R9 and TWS 921.5 and then to recheck the connection behavior seen.

                For the currently supported TWS, please check in here -

                http://www.ninjatrader.com/Connectio...tion-Guide.php
                BertrandNinjaTrader Customer Service

                Comment

                Latest Posts

                Collapse

                Topics Statistics Last Post
                Started by aligator, Today, 03:23 PM
                3 responses
                7 views
                0 likes
                Last Post bltdavid  
                Started by RtelTrade, Today, 01:27 PM
                1 response
                18 views
                0 likes
                Last Post NinjaTrader_Jesse  
                Started by RolloHarper, Today, 12:59 PM
                2 responses
                21 views
                0 likes
                Last Post NinjaTrader_Jermaine  
                Started by tvaughan4, Today, 01:02 PM
                2 responses
                28 views
                0 likes
                Last Post tvaughan4  
                Started by NinjaTrader_Brandon, Today, 01:19 PM
                0 responses
                49 views
                0 likes
                Last Post NinjaTrader_Brandon  
                Working...
                X