Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Frequent disconnects with newer OS?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Frequent disconnects with newer OS?

    I recently changed OS from Windows XP to W7 & reloaded all my programs. Now I'm experiencing frequent disconnects from my AMP/CQG demo feed. Also, connections to the NT historical data server frequently drop-out.

    I know my hardware is well overdue for an upgrade (on the cards), but all I've changed recently is the OS.

    No other NT (forum) users seem to have been experiencing similar problems recently, so I'm guessing it's something specific to me & my equipment.

    Is there something in my settings that I might have missed to cause this?

    #2
    Hello Martinoc,

    Can you please send me your log and trace files, so I can investigate. Go to Control Center-->Help-->Mail to Support. Put 'Att Jason, Frequent disconnects with newer OS?' in the subject header and enable 'Log and trace files'.
    JasonNinjaTrader Customer Service

    Comment

    Latest Posts

    Collapse

    Topics Statistics Last Post
    Started by Renorail, Today, 01:05 AM
    0 responses
    9 views
    0 likes
    Last Post Renorail  
    Started by NeverDownMoney, Yesterday, 08:06 PM
    1 response
    10 views
    0 likes
    Last Post NeverDownMoney  
    Started by GauthamK, Yesterday, 07:38 PM
    0 responses
    14 views
    0 likes
    Last Post GauthamK  
    Started by Czarek, Yesterday, 05:42 PM
    1 response
    7 views
    0 likes
    Last Post NinjaTrader_ShawnB  
    Started by Hyper, Yesterday, 05:13 PM
    0 responses
    5 views
    0 likes
    Last Post Hyper
    by Hyper
     
    Working...
    X