• If this is your first visit, you will have to register before you can post. To view messages, please scroll below and select the forum that you would like to visits. Questions? Be sure to check out the Forum FAQ.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

2 PCs, 1 strategy working only on one of them

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NinjaTrader_PatrickH
    replied
    Hello Waldo,

    Thank you for your response.

    It could be that due to the recent releases the instruments were updated and resetting the instruments would be necessary after upgrading.

    Leave a comment:


  • Waldo
    replied
    Hello,

    based on the log I was told that the exchange was not set for 2 symbols. After manual assignment of the exchange in instrument manager it loaded up correctly, therefore the problem is solved for now.

    I am not aware that I have performed the same steps also on my home pc though. Any idea what might have caused the difference in regards to instrument settings?

    Thank you for support,
    Waldo

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_Bertrand
    replied
    Are there any errros in your log tab noted on the server setup?

    How much historical data do you load for the script's primary chart and what BarsRequired is used?

    Leave a comment:


  • Waldo
    replied
    Hello Patrick,

    you are correct. After loading the strategy (meaning all the symbols) the strategy itself does not enable. When I try to enable it, the underlying strategy symbols load again but the strategy is again disabled.

    The performance is histroical on both charts.

    Leave a comment:


  • NinjaTrader_PatrickH
    replied
    Hello Waldo,

    Thank you for your post.

    On the server screenshot it looks as though the strategy is disabled. If you enable the strategy do you see performance? What performance are you viewing? Is this Historical, Real-Time, or Historical and Real-Time?

    Leave a comment:


  • Waldo
    started a topic 2 PCs, 1 strategy working only on one of them

    2 PCs, 1 strategy working only on one of them

    Hello,

    I am running some of my strategies on 2 PCs (home desktop and rented server). I have on strategy which loads correctly on the home desktop but does not on the server. I am completely baffled as to what might be the reason for it. I am also running some other strategies which work correctly on both.

    Please see attached screenshots for comparison. Both instances run the very same strategy, copy pasted on the same data provider (Kinetick). Can you please advise what might be causing the issue?

    With regards,
    Waldo
    Attached Files
    Last edited by Waldo; 01-12-2015, 01:44 PM.

Latest Posts

Collapse

Topics Statistics Last Post
Started by Mykro, Today, 08:42 AM
1 response
3 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_Kate  
Started by franki, Yesterday, 12:52 PM
3 responses
23 views
0 likes
Last Post koganam
by koganam
 
Started by SuperDriveGuy, Today, 08:13 AM
0 responses
2 views
0 likes
Last Post SuperDriveGuy  
Started by bouncetherubble, Today, 07:24 AM
1 response
7 views
0 likes
Last Post NinjaTrader_Jesse  
Started by fiddich, Today, 08:06 AM
1 response
6 views
0 likes
Last Post fiddich
by fiddich
 
Working...
X