Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Help with plotting

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Help with plotting

    I created a simple indicator to calculate and plot a series. The output shows as a line even though i call for a bar in the PLOT. Why is this? I want to be able to choose HISTOGRAM (Bar), Line, etc at the chart. Haven't had this problem with other plotting activities.

    AddPlot(new Stroke(Brushes.DodgerBlue, 7), PlotStyle.Bar, "mySeries");
    Thanks

    #2
    Hello dmking,

    This would be a change where you need to remove/re add the indicator for it to be reflected. Have you done that or re applied the indicator since updating that?

    I would otherwise expect that to work as a bar plot, I would likely need more details about the other code in the file to see where the error may be.

    I look forward to being of further assistance.
    JesseNinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Hi Jesse,

      Got to step out for a while. Will reply more in detail later. I have remove the indicator from the chart and then added it back. The result is the same.

      Comment


        #4
        Hello dmking,

        Thanks for confirming that.

        When you are back at it you may want to take a look at the VOL indicator, I believe that is the most simple example of a Bar plot being used so that could be referenced for comparisons to make sure you are coding similar.

        I look forward to being of further assistance.
        JesseNinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          Hey Jesse,

          Thanks for the tip. I looked at the VOL indicator and also created a modified ROC (Daily percent change) and I get the Bar plot. It must be something else that I'm doing that locks me into a line Plot even though I call for a Bar.

          Comment


            #6
            Hello dmking,

            Thanks for checking that, yes it must be related to something in that script. What state are you creating the plot in? I can't really think of any specific reason that would limit the plot to a certain type other than something code-wise affecting it or some other script you have applied affecting it.

            If you are unable to find a solution and the script is something you can post I would be happy to take a look at the code to see if I can spot anything. The alternative would be to try and generate a new script and see if just setting Value[0] to the Volume[0] works, if not upload that and we can review that.

            I look forward to being of further assistance.

            JesseNinjaTrader Customer Service

            Comment


              #7
              Thanks Jeese,

              I do some things with shading/"clouds" that may be causing problems. I'll troubleshoot and let you know.

              Thanks

              Comment

              Latest Posts

              Collapse

              Topics Statistics Last Post
              Started by jerminedop, Today, 12:18 AM
              0 responses
              6 views
              0 likes
              Last Post jerminedop  
              Started by cnzaxtoil, Yesterday, 11:38 PM
              0 responses
              4 views
              0 likes
              Last Post cnzaxtoil  
              Started by cnzaxtoil, Yesterday, 11:37 PM
              0 responses
              3 views
              0 likes
              Last Post cnzaxtoil  
              Started by sukhob, Yesterday, 04:27 PM
              1 response
              14 views
              0 likes
              Last Post zacharydw00  
              Started by Bmnaiorwsd, Yesterday, 07:52 PM
              0 responses
              4 views
              0 likes
              Last Post Bmnaiorwsd  
              Working...
              X